Hai să ne asigurăm că începi cu dreptul!

Introducere în IT

Descoperă domeniul IT și ariile în care te poți dezvolta. Acest curs îți oferă informațiile necesare pentru a înțelege cum funcționează domeniul IT și pentru a alege  ceea ce ți se potrivește mai bine.

Acest curs durează 11h și oferă răspunsuri la întrebările cel mai des întâlnite. Ownerii și o parte din trainerii din cadrul  echipei IT Factory îți vor prezenta despre cum poți să intri în domeniul IT, unde poți ajunge, ce roluri sunt în domeniul IT și multe alte informații valoroase pentru curioșii de acest domeniu.

Vei afla multe informații despre rolurile principale din domeniul IT, cum ar fi: care este rolul unui programator back-end și care este legătura dintre acesta și un programator front-end. Vei descoperi tipurile de testare și importanța testării, plus alte roluri care există în IT pe lângă cele tehnice.

În final vei descoperi care sunt trendurile și beneficiile acestui domeniu, cum îți poți seta obiectivele și cum te poți focaliza pe o învățare targetată astfel încât la final să alegi aria în care te regăsești.

00. Bine ai venit

01. Generalități IT

02. Trenduri și beneficii

03. Backend

04. Frontend

05. iOS

06. Android

07. Testare manuală

08. Testare Automată

09a. Baze de date - teorie

09B. Baze de date - Practică

10. Metodologia agile

11a. Business Analyst

11b. Business Analyst

12a. my story (Andy)

12b. obiective smart

12c. Mindset

13. despre noi