Noi suntem IT Factory și ne bucurăm tare că ai ajuns pe blogul nostru. Asta pentru că abia așteptăm să îți spunem cine suntem și care sunt valorile noastre, să ne cunoaștem virtual.

Cei doi oameni de la care a pornit ideea IT Factory sunt Dan și Andy, ambii cu zeci de ani adunați în domeniul IT atât în România, cât și în afară, la firme mai mici sau mai mari. Alături de ei s-au alăturat și alți profesioniști care cred că IT-ul poate fi învățat de la 0 la orice vârstă și că oricine are ambiție și dorință de schimbare poate ajunge în acest domeniu atât de viitor.

Fie că îți dorești să avansezi în carieră sau să schimbi radical domeniul, noi toți suntem aici să te ghidăm și să te învățăm cum să faci asta într-un timp relativ scurt.

Valorile noastre

Valorile după care ne ghidăm atât în viața personală, cât și în cea profesională sunt următoarele:

Calitate

În fiecare curs livrat și webinar organizat punem accent atât pe calitatea materialelor, cât și pe cea a celui care le livrează. Astfel, grupele fiecărui curs al nostru au o medie de 7 persoane, tocmai pentru că nu punem accent pe cantitate, ci credem că învățarea într-un ritm mai accelerat se face în grupuri restrânse și chiar și 1 la 1. 

Onesitate

Suntem transparenți atunci când vine vorba despre comunicare și nu lăsăm niciun detaliu nediscutat. Așa că indiferent că ai ajuns la noi dintr-un ad de pe Facebook, la recomandarea cuiva sau dintr-un search pe Google, noi suntem aici să îți răspundem întrebărilor care să te lămurească de ce să alegi o viitoare carieră în IT și cum să ajungi acolo.

Parteneriat

Credem în relațiile win-win, mai ales dacă toată lumea este implicată în ele. Succesul tău este și al nostru deopotrivă, tocmai de aceea ne dorim să fim o echipă care duce la angajarea ta în domeniul IT.

Cursuri în derulare

Acum că știi care sunt valorile noastre, la care ținem foarte mult, iată ce cursuri avem în pregătire, care își caută cursanți pentru a putea începe:

Introducere în programare Java și OOP – 4 luni, 15 ședințe a câte 2 ore, cu un orar stabilit împreună cu trainerul și cursanții. O grupă avem deja în derulare, mai așteptăm 2 curioși să se alăture celei de-a doua.

Vei învăța bazele programării java – tehnologie folosită de 90% din top 500 companii din lume. Fă parte din comunitatea programatorilor JAVA.

Introducere Frontend Development – 4 luni, 15 ședințe a câte 2 ore, cu un orar stabilit de comun acord cu trainerul și cursanții. Începem săptămâna aceasta cu prima grupă și abia așteptăm să o organizăm și pe cea de-a doua.

La final vei înțelege cum se leagă HTML, CSS și JavaScript, tehnologii care stau la baza tuturor site-urilor și vom face împreună prima ta aplicație web.

Până acum am reușit să umplem 2 clase la cursul de Python, 4 la cel de Testare Automată, 1 la cursul de Java și 1 la cel de Frontend. Ceea ce înseamnă că există interes pentru aceste domenii și mulți curioși care doresc să le încerce. Iar acest lucru ne demonstrează că ideea de a porni pe acest drum de împărtășire a experienței în domeniul IT este cea corectă. Mai mult decât atât, trainerii împreună cu fondatorii sunt la dispoziția cursanților pentru a le răspunde la întrebări și a-i pregăti pentru primele interviuri în IT. Cu toții sunt implicați în procesul de dezvoltare a cursanților și a viitorului acestora.

Haide și tu la webinariile gratuite pe care le organizăm să afli ce ți se potrivește mai bine!

Abia așteptăm să te cunoaștem!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vrei să intri și tu în domeniul IT?

Hai și descoperă dacă programarea / domeniul IT este pentru tine. Participă la webinariile gratuite organizate special pentru cei care vor să afle mai multe despre domeniul IT.