Am ajuns în acel moment în anului în care împărțim o foaie-n două și punem pe hârtie rezoluțiile pentru anul ce vine atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Pe plan personal nu suntem noi în măsură să te sfătuim, însă pe cel profesional da, iar ceea ce ne dă curaj să facem asta sunt sutele de cursanți care ne-au ales pentru a face un pas spre o nouă carieră într-un domeniu cu care au mai avut tangențe sau dimpotrivă, cu care au luat contact pentru prima dată la webinariile noastre.

Ca să venim în ajutorul tău, avem o ofertă specială: un curs de 11 ore de introducere în IT la prețul de doar 19,99.

Acesta este livrat de co-fondatorul IT Factory, Andy Sînpetrean, și te va plimba prin diversele arii ale acestui domeniu atât de vast, pentru a-ți da seama care ți se potrivește cel mai bine.

De ce să achiziționezi cursul înregistrat de Intro în IT

Cele mai bune motive deja le ai în minte, deoarece ai ajuns aici și îți dorești o schimbare. Totul începe de la acea schimbare în mentalitate, care îți spune că da, poți chiar și tu să te angajezi în acest domeniu despre care auzi că se vorbește peste tot.

ITul este acel domeniu vast, în care atât cei care au terminat un liceu sau o facultate în domeniu, cât și cei care sunt complet detașați de el își găsesc locul dacă există voință.

Vârsta nu este un impediment, pentru că procesul de învățare ar trebui să fie continuu pentru a-ți menține creierul mereu tânăr și pentru a avea activitate indiferent de job.

Există întrebări frecvente pe care le primim noi și care sunt în trending pe Google. Noi le-am adunat la un loc și am dat răspunsuri din proprie experiență, pentru că acesta este cel mai personal punct de vedere pe care îl putem avea.

În 11 ore vei afla de la membri echipei noastre despre cum poți intra în acest domeniu, care poate fi parcursul tău profesional, cum să îți găsești rolul care ți se potrivește cel mai bine și multe alte curiozități pe care le ai despre IT.

Ca să fii și mai familiar cu acest curs, iată structura sa:

 • Capitolul 1: Generalități IT
 • Capitolul 2: Trenduri și Beneficii
 • Capitolul 3: Programarea back-end
 • Capitolul 4: Programarea front-end
 • Capitolul 5: Mobile Development – iOS
 • Capitolul 6: Mobile Development – Android
 • Capitolul 7: Testare Manuală
 • Capitolul 8: Testare Automată
 • Capitolul 9: Baze de date
 • Capitolul 10: Agile + SDLC
 • Capitolul 11: Obiective & Mind-set
 • Capitolul 12: IT Factory – Partenerul Tău

Dacă să stai 11 ore să asculți un curs te sperie, să știi că noi l-am împărțit în capitole tocmai pentru a-ți da posibilitatea de a-ți împărți timpul de parcurs într-un mod în care îți este convenabil, fără să ai impresia că cineva te face să fii pe fugă. La fel cum învățarea se face în ritm propriu, și acest prim pas spre aceasta este normal să se întâmple la fel.

Cursul nostru este și un cadou bine venit pentru membri ai familiei sau prieteni care știi că își doresc mai pe ascuns sau nu să facă o schimbare în viața profesională.

La fel ca în acest an care a trecut ca printre degete parcă noi, cei de la IT Factory, îți vom fi alături și în anul care vine cu sfaturi, cursuri și mentorat.

Abia așteptăm să-ți fim ghizi în drumul spre o nouă carieră în IT!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vrei să intri și tu în domeniul IT?

Hai și descoperă dacă programarea / domeniul IT este pentru tine. Participă la webinariile gratuite organizate special pentru cei care vor să afle mai multe despre domeniul IT.