Încă de când am pus bazele IT Factory ne-am dorit să putem oferi ceea ce majoritatea cursanților își doresc atât în materie de tematici predate, cât și a orarului și a disponibilității fiecăruia.

De-a lungul timpului, atât în webinarii, cât și pe e-mail, am primit întrebarea: ”Cursurile voastre sunt acreditate?”

Dacă până acum câteva săptămâni răspunsul nostru era: ”Acum lucrăm la dosarul de acreditare”, acum putem spune cu mândrie: ”Da, cursurile noastre sunt acreditate și odată cu absolvirea lor vei primi un Certificat de Absolvire eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației și Cercetării, certificat recunoscut atât în România, în UE, precum și în Canada și SUA.”

Ce înseamnă diploma acreditată

Unele companii din România sau afară cer ca angajații lor să aibă o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației și Cercetării care vine atașată dosarului de angajat.

Aceasta este o certificare a studiilor de lungă sau scurtă durată pe care absolventul le-a urmat în vederea obținerii unei calificări.

Diploma pe care o oferim noi are obiectul ”Ajutor programator” și acest lucru înseamnă că te poți angaja mai apoi fie pe o poziție de tester, fie pe una de programator junior, în funcție de cursul absolvit.

Cum schimbă diploma acreditată cursurile IT Factory

Din punct de vedere al materiei predate și al interesului pe care îl oferim cursanților, cu nimic.

Noi dăm posibilitatea fiecărei persoane care se înscrie la cursurile noastre să aleagă dacă dorește ca la sfârșitul cursurilor să beneficieze de diploma acreditată și de cea primită de la compania noastră sau doar de cea de la noi.

Desfășurarea cursurilor are loc la fel pentru toți studenții, nu facem nicio diferență atunci când vine vorba despre materia predată și interesul pe care atât trainerul, cât și mentorii îl oferă acestora.

În plus față de cursurile care se desfășoară după același program ca și până acum sunt examenele care au loc de-a lungul celor 5 luni de studiu + examenul final de absolvire. Pentru fiecare dintre acestea venim cu un ajutor dat cursanților atunci când este nevoie de studiu suplimentar sau de exerciții pentru a înțelege mult mai bine materia.

Singurul lucru care se schimbă atunci când vine vorba despre cursurile acreditate este prețul, deoarece acesta include cheltuieli pe care noi le avem de făcut în tot procesul de acreditare.

Acum alegerea este în mâinile tale: dacă dorești să primești la absolvirea cursurilor noastre diploma acreditată trebuie să ne anunți în momentul înscrierii pentru a putea începe demersul în acest sens încă din primele clipe.

Dacă însă nu dorești să primești diploma acreditată, nu este niciun inconvenient să te înscrii la cursurile noastre.

Noi venim, ca întotdeauna, în ajutorul celor care își doresc să schimbe viața profesională într-una mai bună, cu sau fără diplomă. 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vrei să intri și tu în domeniul IT?

Hai și descoperă dacă programarea / domeniul IT este pentru tine. Participă la webinariile gratuite organizate special pentru cei care vor să afle mai multe despre domeniul IT.