Am ajuns deja în luna octombrie, luna în care începe facultatea pentru o mulțime de studenți din țară și nu numai.

Liceul și școala generală au deja câteva săptămâni la activ, însă suntem convinși că și acum, când vezi forfota de pe străzi îți aduci aminte de emoțiile pe care le aveai la începutul fiecărui an școlar sau universitar.

Dacă dorești însă să simți aceleași emoții autentice, poți să o faci în orice anotimp și nu neapărat lunea, ci într-o zi a săptămânii pe care o agreezi împreună cu colegii. Acest lucru îți este acum la îndemână dacă te înscrii la unul dintre cursurile pe care le avem acum pe rol: JavaScript, Testare Manuală și Testare Automată.

Cum poți simți emoțiile începutului de an universitar alături de IT Factory

Chiar dacă un curs de-al nostru nu ține exact cât un semestru, mai multe adunate la un loc pot să țină cât un an universitar. Diferența este că vei primi câte o diplome de absolvire pentru fiecare în parte, versus una la finalul a trei sau patru ani de facultate.

1. Ai parte de un trainer

Asemeni profesorilor de la școală și la cursurile noastre te vei întâlni o dată pe săptămână cu un profesor care îți va explica noțiuni noi și va răspunde atât neclarităților, cât și curiozităților pe care le ai.

Trainerii noștri sunt toți practicanți în domeniu de câțiva ani deja, așa că vor ști să îți dea exemple reale din piața muncii, greutăți de care s-au lovit de-a lungul carierei, însă și sfaturi despre cum să abordezi diferite situații mai bune sau mai puțin bune la locul de muncă.

2. Ai parte de colegi

Exact ca la școală, și în cadrul cursurilor noastre vei avea parte de colegi de grupă cu care să schimbi idei, cu care să vă motivați unii pe alții atunci când vine vorba despre teme și chiar și să vă ajutați.

Noi vă oferim posibilitatea de colaborare, singura cerință este să fiți deschiși, pentru că împreună veți ajunge mai ușor la scopul final: acela de a acumula informații și de a vă angaja în IT.

Diferența dintre noi și o facultate este că grupele noastre au între 7 și 9 studenți, nu mai mulți de atât. Astfel trainerul se va putea ocupa mai ușor de fiecare în parte de-a lungul cursului.

3. Primești teme

Pe lângă partea de teorie pe care o primești, după fiecare sesiune de curs va trebui să rezolvi și o temă. Pentru că se știe că cel mai bine poți să reții teoria punând-o în practică.

Înainte de fiecare curs trainerul se va uita peste aceasta, îți va spune ce ai făcut bine și ce anume necesită îmbunătățiri.

4. Dai examen

Știm că gândul unui examen nu este tocmai plăcut, însă cel pe care îl vei susține în fața comisiei ANC – pentru diploma recunoscută la nivel național și internațional – nu va fi precum cel de la școală, chiar dacă are partea de teorie și cea de practică.

Și spunem acest lucru bazându-ne pe faptul că informațiile pe care le-ai acumulat de-a lungul curusului sunt valoroase și te vor ajuta să treci cu bine peste întrebările adresate de comisie.

5. Ești mai pregătit pentru o nouă carieră!

Fie că ești încă pe băncile unei facultăți – de profil sau nu – sau îți dorești o reconversie profesională, te asigurăm că oricare curs de-al nostru ai alege te va duce cu un pas – sau mai mulți – mai aproape de o nouă carieră în domeniul IT.

Fie că vorbim despre Java, Testare Manuală sau Automată – cursurile pe care le avem acum pe rol – sau de celelalte pe care le găsești pe site, te asigurăm că nu există să nu găsești cel puțin unul care să se potrivească skillurilor pe care le ai deja sau pe care urmează să le dobândești.

Mai mult decât atât, dacă încă nu te-am convins, te așteptăm să te înscrii la webinariile noastre gratuite pentru a ne cunoaște și a-ți răspunde curiozităților și nelămuririlor!Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei să intri și tu în domeniul IT?

Hai și descoperă dacă programarea / domeniul IT este pentru tine. Participă la webinariile gratuite organizate special pentru cei care vor să afle mai multe despre domeniul IT.