povesti de succes it factory

Poveștile voastre de succes, împlinirea noastră

Atunci când am pornit IT factory am avut un scop principal: acela de a demonstra oricui că poate să facă tranziția spre lumea IT, indiferent de domeniul sau domeniile în care a lucrat până atunci și de vârstă deopotrivă.

Există o preconcepție care spune că doar cei care au terminat profile tehnice atât la liceu, cât și în facultate pot să ajungă să fie programatori de succes. Iar ce încercăm noi să facem este să o doborâm.

Cu mare bucurie și cu un zâmbet larg pe buze scriem acest articol citind în același timp parte din poveștile de succes a celor care ne-au ales ca ghizi spre o nouă carieră în această lume considerată până acum câtva timp una închisă sau cel puțin semi-închisă.

Atunci când vine vorba despre cursurile noastre primim o mulțime de întrebări atât pe email, cât și pe rețelele de socializare. Iar una dintre cele mai des adresate este: ”Cursul vostru îmi asigură angajarea în IT?”

Una dintre valorile noastre este Onestitatea și tocmai de aceea nu putem să spunem că da, garantat 100% te vei angaja în urma absolvirii lor. Singura persoană care poate să îți garanteze un loc de muncă în domeniul IT în urma absolvirii cursurilor noastre – sau, dacă vine vorba, a oricărui curs asemănător – ești TU! Prin munca depusă și prin interesul pe care îl acorzi acestui subiect și căutării de joburi în același timp vei putea să te angajezi și să evoluezi în carieră.

Fiecare are stilul propriu de dezvoltare și tocmai de aceea este indicat să îl găsești pe al tău și să te ghidezi după acesta mai degrabă decât să te compari cu alții.

Noi le suntem alături cursanților cu răspunsuri la întrebări și curiozități chiar și după absolvirea cursului și cu recomandări către firme partenere. Trainerii noștri fac la fel, mai ales pentru că lucrează în companii care sunt mereu în căutare de noi colegi.

Iar pentru că poveștile de succes sunt subiectul acestui blog post, te invităm să citești câteva care sperăm să te impulsioneze și pe tine să faci un pas înainte spre această lume a ITului.

Povești de succes ale cursanților IT Factory

Cursanții noștri vin cu diverse backgrounduri și experiențe și tocmai de aceea trebuie o dată-n plus lăudați pentru ambiția de care au dat dovadă în schimbarea traiectoriei profesionale și personale în același timp.

Zoly Alexandru: Zoly este absolvent al cursului de Introducere în programarea Python și la 2 săptămâni, cu ajutorul unei recomandări din partea noastră, s-a angajat la Endava. El a fost foarte motivat încă din start și a implementat inclusiv un website de prezentare în WordPress, cu ajutorul materialelor bonus de la noi. Felicitări! 

Bianca Bradea: Bianca este o altă persoană care s-a angajat încă din timpul cursului. Încă ne amintim clar discuția cu ea în care a amânat începerea cursului deoarece a călătorit in Maroc, unde și-a finalizat doctoratul în studiul limbilor Arabe. A spus că va reveni și bine a făcut că a revenit. Deși a lucrat în mare parte ca si customer service specialist, ea este astăzi Junior Support Technical Specialist/ Programmer la GFK. Felicitări!

Mădălina Filip: Mădălina are background în vânzări. A lucrat în sales și a ajuns assistant manager dar și sales manager. Totuși atracția către domeniul IT a fost prea puternică așa că astăzi, în urma absolvirii cursului nostru, ea lucrează pe postul de IT Analyst la Infobest. Ea s-a angajat încă din timpul cursului. Felicitări! 

Mihai Rusu: Mihai este un exemplu pentru cei care doresc să lucreze peste graniță. A început ca și operator calculator, a continuat ca și game tester și în urma cursului de la IT Factory s-a angajat la Whale Cloud in Budapesta. Felicitări! 

Acestea sunt doar patru din multitudinea acestora și pe care le primim zi de zi de la cursanții care se angajează în IT și încep, practic, o nouă viață.

Haide și tu alături de noi și schimbă-ți povestea!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *