5 motive pentru care să ne alegi ca ghizi înspre o nouă carieră

Finalul anului este tot mai aproape, prețurile cresc necontenit și la fel și inflația, iar tu stai de multe ori pe gânduri și te întrebi dacă să faci sau nu o schimbare în viața profesională, având în vedere lipsa de predictibilitate a viitorului.

În peste un an de activitate am reușit să schimbăm în bine viața a zeci de curanți care ne-au ales ca ghizi înspre noua lor carieră, iar poveștile câtorva dintre ei poți să le citești chiar aici.

Știm că o decizie de acest gen nu este ușor de luat, așa că moi suntem aici să te ajutăm să o iei mai ușor și cu mai multă încredere în tine.

5 motive pentru care să ne alegi ca mentori în drumul tău spre o nouă carieră

Motivele sunt mult mai multe și de câteva dintre acestea poți să te convingi urmărind paginile noastre de social media, siteul și să ne scrii oricând ai întrebări sau nelămuriri. Suntem la doar câteva clickuri distanță.

1. Punem cursanții pe primul loc

Cu toții am trecut prin sistemul de învățământ românesc și știm că există experiențe bune și experiențe mai puțin bune.

Tocmai de aceea trainerii noștri știu că nu există întrebări bune sau întrebări proaste și vor răspunde cu aceeași răbdare la fiecare nesiguranță pe care o adresezi.

Tot pentru că punem cursanții pe primul plan avem și grupe mici, cu o medie de 7 persoane. Astfel că trainerii se vor putea ocupa de fiecare în parte atunci când situatia o cere.

2. Trainerii au experiență reală în profesie

Toți trainerii care au decis să se alăture misiunii noastre de a schimba viața cursanților au ani de experiență în spate.

Ei lucrează deja la diverse companii de soft din întreaga țară și au ales să se alăture echipei noastre deoarece își doresc să dea mai departe cunoștințele acumulate de-a lungul timpului și să îi ajute și pe cei dornici de a-și schimba cariera să-și îndeplinească acest vis.

3. Feedback constant

Știm cât de important este feedbackul atunci când ai nevoie de ajutor – fie că este vorba despre înțelegerea profundă a unor noțiuni sau despre rezolvarea unei teme – trainerii sunt pe canalul de Discord și îți vor răspunde întrebărilor și te vor ajuta să ieși din impas și să mergi mai departe cu înțelegerea materiei.

4. Oferim suport și după încheierea cursului

Cele patru luni trec foarte repede, însă nu înseamnă că la sfârșitul acestora ne spunem ”la revedere” și nu mai auzim unii despre ceilalți.

Dimpotrivă: canalul de discord rămâne activ, iar mailul trainerului îl ai deja. La fel cum ai și datele de contact ale echipei noastre.

Astfel, oricând de-a lungul noii cariere ai o întrebare sau o neclaritate, poți să apelezi la oricare canal de comunicare, iar noi vom fi acolo să te ajutăm.

5. Prețuri accesibile

Încă de la începutul călătoriei noastre ne-am dorit să oferim accesibilitate în ceea ce privește cursurile noastre.

Știm că atunci când ești într-o cumpănă sau când te gândești la viitor îți drămuiești cu atenție bugetul și tocmai de aceea prețurile cursurilor noastre sunt mai mult decât accesibile.

Pe lângă asta, avem mai multe modațități de plată în așa fel încât să se plieze pe bugetul fiecăruia și pe stilul de viață pe care viitorii noștri cursanți îl au.

Dacă dorești să ne cunoști și să te convingi că noi suntem cei potriviți pentru a-ți fi ghizi în schimbarea carierei, haide la unul dintre webinariile noastre gratuite. Noi abia așteptăm să te cunoaștem!

Vrei să intri și tu în domeniul IT?

Hai și descoperă dacă programarea / domeniul IT este pentru tine. Participă la webinariile gratuite organizate special pentru cei care vor să afle mai multe despre domeniul IT.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *