PLAN DE CARIERĂ

CURS PYTHON & TESTARE AUTOMATĂ


Ai făcut deja primul și cel mai important pas.
Acum, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să avansezi mai rapid spre succes.

  • păstrează intervalul orar în care era setată ora de curs să continui studiul individual;

  • reia toate înregistrările și aminteste-ti tot ceea ce ți-a predat trainerul la curs;

  • crește-ți portofoliul cu mini-cursuri de pe Udemy săptămânal/lunar și exersează-ți skill-urile de Python Developer dobândite la curs. Asigură-te că tot ceea ce lucrezi este încărcat în contul tău de GitHub.
  • crește-ți portofoliul cu proiecte și teste automate săptămânal/lunar. Asigură-te că toate testele se regăsesc în contul tău public de GitHub;
  • poți să-ți creezi o secțiune în site-ul tău unde să prezinți toate proiectele tale încărcate în GitHub;

  • păstrează legătura cu colegii tăi, pentru schimb de idei și experiență – în domeniul IT networkingul este foarte important;

  • aplică constant la orice poziție de Junior Developer sau QA Automation Tester.

Suntem mândri de angajamentul tău și de eforturile depuse pentru a ajunge la acest punct. Ai demonstrat nu doar cunoștințe și abilități, ci și o dorință puternică de învățare și dezvoltare personală.

Cu toții știm că învățarea este un proces continuu, iar finalul acestui curs nu este un punct de oprire, ci mai degrabă un nou început. Te încurajăm să continui să îți perfecționezi abilitățile, să explorezi noi domenii și să te implici în proiecte interesante.

Îți punem la dispoziție cursurile înregistrate oferite gratuit de pe platforma Hello!*

* Dacă încă nu ai creat un cont pe platformă pentru a beneficia de abonamentul Lifetime gratuit, vrem să îți reamintim să faci acest pas important.            
Atentie : pentru înregistrarea cu succes în platformă, contul va trebui confirmat de pe adresa ta de e-mail (după crearea contului pe platforma Hello!, să verifici notificarea primită pe e-mail, chiar și în folderul SPAM).

„100% din cei care nu renunță, își ating obiectivele.”