Vrei să afli mai multe despre comunitatea IT Factory, cursanți, traineri, echipa IT Factory și evenimente? 

Citește articolele scrise de Monica, colega noastră, și află mai multe despre comunitatea IT Factory.

Blog

Beneficiile muncii în IT

Beneficiile muncii în IT Atunci când îți cauți un loc de muncă sau când îți dorești să faci o reconversie profesională îți pui multe întrebări

Read More »

Încurajări de la trainerii de testare manuală ai IT Factory

Știm cât de dificil este să îți faci intrarea într-un domeniu nou, fie că acum ieși de pe băncile facultății sau îți dorești să faci o reconversie profesională.
Tocmai de aceea i-am rugat pe parte din trainerii noștri de la cursurile de Testare manuală să ne spună care au fost începuturile lor în acest domeniu, care au fost dificultățile pe care le-au întâmpinat și un sfat pentru tine.

Read More »

Testare manuală sau testare automată? Tu ce alegi?

Noiembrie se apropie cu pași repezi, iar noi pregătim de zor 2 cursuri cărora le vom da drumul luna viitoare: cel de testare manuală și cel de testare automată.
Azi îți vom spune detalii despre cele 2 tehnologii și câteva cuvinte despre trainerii care le vor livra, pentru a te familiariza cu ei

Read More »

Salut și bine ne-ai găsit!

Noi suntem IT Factory și ne bucurăm tare că ai ajuns pe blogul nostru. Asta pentru că abia așteptăm să îți spunem cine suntem și care sunt valorile noastre, să ne cunoaștem virtual.

Read More »

Vrei să fii primul care află noutățile?

Ne poți lăsa adresa ta de email și noi ne asigurăm ca toate veștile bune, începând de la ce cursuri noi lansăm sau ce promotii ți-am pregătit, până la articolele scrise de Monica despre comunitatea IT Factory, vor ajunge în inbox-ul tău.