fbpx

consultanță

Rezervă chiar acum o sesiune de consultanță de o oră, direct cu unul din fondatorii companiei, Andy Sînpetrean sau Dan Silaghi. 

Fă primul pas înspre viitoarea ta carieră!

...
Loading...
Despre ce vom discuta?
Cu cine vei sta de vorbă?
Andy
Andy Sînpetrean
Fondator

“Având peste 10 ani experiență in domeniul IT, atât ca programator cât și ca trainer, am ajuns la concluzia că fiecare persoană are un ritm de învățare diferit. Datoria noastră de formatori este să identificam în fiecare persoană potențialul maxim și să asigurăm un cadru optim prin care acest potențial sa fie atins.”

Dan S
Dan Silaghi
Fondator

“Ne-am hotărât să construim această platformă din nevoia de a accelera procesul de învățare a tuturor celor care doresc să cunoască sau să aprofundeze domeniul IT. Desigur, acest lucru se poate obține când există și un mediu optim care să faciliteze învățarea rapidă.”

Ce spun alții despre noi?
Sorin Nord
Sorin Nord
Read More
“Toate punctele forte pe care le are aceasta pagina “Fabrica de I.T.”, sunt din cauza unui om deosebit ca trainer. Am urmat cursuri de BDD, Selenium si Javascript cu domnul Andy Sinpetrean. Si la ora actuala mai vb. cu colegii despre el (de bine 🙂). Într-un timp foarte scurt a facut minuni cu o grupa de cursanti veniti din domenii de activitate paralele cu IT-ul. Bravo domnul Andy si cred ca e ok, sa va zic un “multumesc” in numele meu si al colegilor 👏“
Lucian Frunză
Lucian Frunză
Read More
“Felicitari Andy Sinpetrean pentru munca depusa si pentru dedicatia de care da dovada! O fire rabdatoare care se asigura ca informatia nu este doar transmisa, dar si fixata in asa fel incat lectia sa fie inteleasa pe deplin. Talentul sau pedagogic ii plaseaza aptitudinile chiar deasupra catorva profesori de informatica de la un liceu de profil. Am terminat liceul in 2019 pe un profil de intensiv informatica. Andy m-a facut sa inteleg niste termeni si metode de lucru in 3 zile, un lucru pe care 2 profesoare in 4 ani nu au reusit. Multumesc pentru oportunitatea de a lucra impreuna!”
Mihaela Trif
Mihaela Trif
Read More
“Am facut cursul de testare automata si a fost exact ceea ce am avut nevoie. Cursul este bine structurat, creand o bază solidă de cunostințe cu noțiuni foarte utile și practice, fiind pe înţelesul tuturor indiferent de pachetul iniţial de cunoştinţe. Am avut parte de un trainer foarte dedicat și profesionist. Cursul este interactiv, orice intrebare sau neclaritate este explicata pe intelesul tau cu exemple practice. Chiar și după terminarea cursului îți vei dori sa înveți cât mai multe, având noțiunile de baza poți aprofunda acest subiect mai usor. Recomand cursul cu încredere!”
Mircea Apopei
Mircea Apopei
Read More
Andy was my trainer in a Software testing and TDD module during a Python course. I consider him one of the best trainers I have ever had the opportunity to work with. He managed to organize a 5 days module highly efficient and all the information was easy to absorb. He is a very passionate person and this reflects in his attitude towards his work. Patient and available to point out any unclear subjects. I highly recommend him as a trainer!
Andra Trifu
Andra Trifu
Read More
“Andy este un trainer cu calitati deosebite, depasind cu mult asteptarile pe care le aveam de la un curs in domeniul IT. Cunostintele, dar mai ales rabdarea si simtul umorului, il diferentiaza de alti traineri de pe piata. Mai mult decat doar un trainer, Andy este un mentor eficient si foarte priceput la oameni, reusind sa relationeze cu fiecare cursant pe limba sa. Eficienta si rabdarea de care a dat dovada pe durata cursului si nu numai il recomanda oricui doreste sa investeasca intr-un curs pt viitor.”
Mădălina Chițu
Mădălina Chițu
Read More
“Andy was my trainer on Software Testing and TDD course. Out of his technical qualities, Andy has an unique ability to attract you in his universe and you will find the most complex testing topics so fun and easy to use. Andy possesses an incredible energy and you can not stay immune to his power to empower and inspire. He is a joy to talk and learn from.”
Cristian Petrea
Cristian Petrea
Read More
“Cursul de testare automata a fost o experienta placuta pentru mine. Recomand acest curs daca esti deja angajat si vrei sa cresti calitatea proiectelor livrate, sau daca esti freelancer si vrei sa iti imbunatatesti abilitatile de testare. Consider ca ar fi potrivit chiar si celor ce nu au cunostinte in testare, sunt interesati de domeniu dar nu stiu de unde sa inceapa. Pe parcursul cursului trainerul a reusit sa imi capteze atentia, m-a incurajat sa pun intrebari si a avut rabdare pana ce fiecare lectie a fost inteleasa. Partile teoretice au fost urmate intotdeauna de exemple practice si exercitii interactive foarte interesante, ceea ce cred ca m-a ajutat sa inteleg mult mai repede sintaxele de cod.”
Lavinia Truică
Lavinia Truică
Read More
“A fost o experiență plăcută să îl am pe Andy Sînpetrean ca trainer la trainingurile de Java, BDD și Selenium. A făcut o treabă foarte bună, având rabdarea necesară să explice foarte bine noile noțiuni, folosindu-se de multe exemple sugestive. Pot spune că stă foarte bine la capitolul transmiterea informațiilor, dar și la cel de rezolvare a problemelor apărute. Datorită lui am descoperit că testarea automată este mult mai captivantă decât cea manuală. 👍“
Gabi Hopîrtean
Gabi Hopîrtean
Read More
“Am avut ocazia sa urmez cursuri de Java, BDD si Selenium cu domnul Andy Sinpetrean. Pana nu demult, credeam ca nu o sa am nicio sansa sa inteleg macar, daca nu cumva si sa invat testare automata, dar dumnealui a reusit sa ma ajute sa inteleg si sa ma descurc in Java. Are o rabdare formidabila, ne-a explicat foarte bine ce si cum sa facem, ne-a ajutat sa trecem peste dificultati. E cel mai bun trainer pe care l-am avut in cadrul cursului. Multumesc pentru rabdare si profesionalism!👏“
Nicolaie Titirez
Nicolaie Titirez
Read More
Am facut partea de Software testing and TDD la cursul de Python cu Andy Sinpetrean trainer, excelente abilitati de explicare. M-a ajutat foarte mult (si de altfel si pe ceilalti colegi de la curs) faptul ca a stiut sa insiste pe aspectele mai greu de inteles si ne-a adus pe toti la un nivel clar de intelegere logica a problemelor. Din experienta mea personala in alta companie ca si trainer, nu ii gasesc lui Andy Sinpetrean decat calitati foarte bine insusite in rolul de formator dar si pe partea tehnica, avea tot timpul raspunsul in buzunar la toate intrebarile cu care l-am "bombardat". Multumesc Andy Sinpetrean, mult succes in vittor! Keep up the good work!
Ștef Lombi
Ștef Lombi
Read More
Felicitări lui Andy Sinpetrean pt dedicația de a ne prezenta cât mai în detaliu și la măsură fiecăruia cunoștintele necesare în Java, BDD și Selenium in cursurile pe care le-am făcut împreună. Am apreciat accentul pus pe avansarea și performanță în domeniu. Andy a dat dovada de tact pedagogic, experienta și profesionalism în domeniu. Ce sa zic, abia acum am ajuns sa îmi placa IT-ul. Merci Andy și mult succes!
Ann Marie
Ann Marie
Read More
Am avut ocazia sa invat ce inseamna Java ,BDD si Selenium intr un timp relativ scurt ,desi nu am avut nici cea mai mica tangenta cu lumea IT ului .. Dupa aceste module ce au fost sustinute de Dl.Andy Sinpetrean . A facut o treaba extraordinara ,avand rabdarea necesara pentru a explica fiecare informatie noua ,de a o aplica in testare in asa fel incat sa fie pe intelesul fiecarui student. Am invatat multe despre testare automata si am descoperit ce frumoasa este lumea IT ! Va multumesc
Ancuța Onea
Ancuța Onea
Read More
E foarte tare ca s-a gandit cineva sa faca aceste cursuri unu la unu. Eu am avut norocul sa invat BDD si Selenium cu dl. Andy Sinpetrean, dar intr-o grupa de 17 persoane si spre surprinderea mea chiar am reusit sa inteleg despre ce vorba si sa ma descurc in Java, dar doar pentru ca dumnealui a avut suficienta rabdare sa explice fiecaruia in parte. Mi-a placut foarte mult cursul si mi-a starnit curiozitatea sa merg in aceasta directie. Si cred ca daca ar fi sa fac unu la unu, as aprofunda mult mai bine Java si as fi totul pregatita pentru testare automata. Va multumesc pentru rabdare si profesionalism!
Amnana Ratu
Amnana Ratu
Read More
Multumesc Andy Sinpetrean! Un om dedicat si cu multa rabdare. Esti cel mai bun!
Ioana Ferdoschi
Ioana Ferdoschi
Read More
Multumesc, Andy Sinpetrean pentru răbdarea si dedicarea de care ai dat dovada in urma cursului urmat. Mi-am insusit mult mai bine cunostintele datorita explicatiilor tale si a exercitiilor practice.
Daiana Pop
Daiana Pop
Read More
Multumesc, Andy Sinpetrean! Mi-ai deschis ochii spre aceasta lume FASCINANTA a testingului! Sa ramai la fel de pasionat!
Previous
Next
Mai sunt 7 locuri gratuite disponibile.