Introducere în IT

Curs înregistrat de 11 h pe care le poți parcurge în ritmul tău.

199,99 lei

DESCRIERE

Descoperă domeniul IT și ariile în care te poți dezvolta. Acest curs îți oferă informațiile necesare pentru a înțelege cum funcționează domeniul IT și pentru a alege  ceea ce ți se potrivește mai bine.

Acest curs durează 11h și oferă răspunsuri la întrebările cel mai des întâlnite. Ownerii și o parte din trainerii din cadrul  echipei IT Factory îți vor prezenta despre cum poți să intri în domeniul IT, unde poți ajunge, ce roluri sunt în domeniul IT și multe alte informații valoroase pentru curioșii de acest domeniu.

Vei afla multe informații despre rolurile principale din domeniul IT, cum ar fi: care este rolul unui programator back-end și care este legătura dintre acesta și un programator front-end. Vei descoperi tipurile de testare și importanța testării, plus alte roluri care există în IT pe lângă cele tehnice.

În final vei descoperi care sunt trendurile și beneficiile acestui domeniu, cum îți poți seta obiectivele și cum te poți focaliza pe o învățare targetată astfel încât la final să alegi aria în care te regăsești.

IT Factory este alături de tine.

STRUCTURA CURSULUI

Capitolul 1: Generalități IT

Capitolul 2: Trenduri și Beneficii

Capitolul 3: Programarea back-end

Capitolul 4: Programarea front-end

Capitolul 5: Mobile Development – iOS

Capitolul 6: Mobile Development – Android

Capitolul 7: Testare Manuală

Capitolul 8: Testare Automată

Capitolul 9: Baze de date

Capitolul 10: Agile + SDLC

Capitolul 11: Obiective & Mind-set

Capitolul 12: IT Factory – Partenerul Tău

Alte cursuri de interes pentru tine!