fbpx

Introducere in programarea .NET

150/lună
 • Nivel: începător
 • Durata: 3 luni
 • Sesiuni: 14 ședințe a câte 2 ore
 • Media grupelor: 5 persoane
Best deal
DESCRIERE

Vom invata impreuna principiile de baza ale programarii, atat teoretic cat si practic. Vom incepe cu a explica ce este un program, cum se scrie un program si ce tool-uri se folosesc in mediul de programare profesionist. La finalul cursului vom avea cunostinte de baza de programare, o baza solida ce va permite ulterior aprofundarea cunostintelor avansate de programare. Pentru implementarea practica a cunostintelor invatate vom folosi mediul de programare .NET si limbajul C#, un mediu de programare modern, complex, dezvoltat de Microsoft.

Trainer - Bogdan Banut

In urma cu peste 15 ani, Bogdan si-a inceput cariera de programator ca junior, iar de-a lungul timpului a avut diferite roluri, evoluand continuu in cariera, in momentul actual avand rolul de team lead.

Diversitatea si complexitatea proiectelor la care a participat l-au ajutat sa dobandeasca o valoroasa experienta practica in programare cu tehnologii Microsoft.

Experienta dobandita i-a permis sa se implice cu succes in programe de training tehnic cu diverse grade de complexitate, programe de internship, coaching tehnic, mentoring in cariera si people management – dezvoltare, monitorizarea progresului, evaluare.

Bogdan e absolventul Facultatii de Calculatoare din cadrul UTCN, cu studii de master la Facultatea de Cibernetica din cadrul ASE Bucuresti, si este certificat ca Professional Scrum Master

Ce trebuie sa stii inainte sa participi

1. Motivatia clara, hotarata de a invata bazele programarii. Constientizarea faptului ca programarea e o activitate cu un nivel ridicat de complexitate, si intelegerea faptului ca acesta e un curs introductiv in programare.

2. Cunostinte de utilizare a calculatorului – sa stie cum se downloadeaza/instaleaza un program, sa stie sa navigheze in meniul unui program, sa fie familiarizati cu navigarea pe internet.

3. Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu.

Ce trebuie sa isi seteze candidatii inainte sa inceapa cursul (DE DORIT)

DURATA, ORELE SI ALTE DETALII

14 sesiuni de cate 2 ore de-a lungul a 3 luni, o sesiune in fiecare saptamana.

STRUCTURA CURSULUI
 1. Introducere curs
 2. Prezentare tool-uri
 3. Hello World
 4. Sintaxa de baza
 5. Tipuri de date Metode, variabile, structuri de control
 6. Tratarea erorilor
 7. Clase si obiecte.
 8. Programare obiectuala.
DETALII GENERALE