Transformă Programarea într-o activitate distractivă, interactivă și accesibilă copilului tău prin cursurile IT Factory for Kids

Ai un copil cu vârsta între 9 și 12 ani și vrei să-i pregătești un viitor mai bun?

Înscrie-l la un curs care îi va deschide un nou mod de gândire și nenumărate posibilități pe viitor, indiferent de calea profesională pe care o va alege.

Vrei întâi să te asiguri că îi place? Înscrie-l la o oră demo gratuită.

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.9 rating pe Google și Facebook

Investește în viitorul copilului tău astăzi.

Într-un viitor unde programarea este la fel de fundamentală ca scrisul și cititul, IT Factory for Kids este primul pas către asigurarea succesului copilului tău.

La IT Factory for kids înțelegem copiii.

Transformăm conceptele complexe în provocări pe care copiii adoră să le rezolve.

Folosim metodologia S.T.E.A.M. (Science, Technology, Engineering, Art and Mathematics) pentru a face cursurile noastre foarte ușor de urmărit, captivante și mai ales educative.

Modulul I.

Programare în limbajul SCRATCH

Limbajul folosit, SCRATCH, este un limbaj dezvoltat de M.I.T. cu ajutorul căruia copilul tău se va familiariza cu algoritmii cei mai comuni, într-un mod foarte vizual, interactiv și distractiv.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1. Cât durează cursul întreg? Are 8 sesiuni (de 1,5 ore fiecare, o sesiune pe săptămână)

2. Cât costă cursul? Oferta lunii: 25 euro per sesiune (99 euro pe lună)

3. Ce urmează după modulul SCRATCH?

  • Internet of Things: Familiarizarea cu interconectarea device-urilor. Cum ar fi ca frigiderul să comande singur lapte atunci când se termină? ☺
  • Programare Python: cel mai simplu limbaj de programare – perfect pentru începatori.
  • Web design / Dezvoltare website-uri: una dintre cele mai importante abilități în era digitală.

4. Pot să revin asupra informației după sesiunea de curs sau dacă am lipsit? Da, întâlnirile vor fi înregistrate, și se pun la dispoziția cursanților.

5. Sunt și întâlniri fizice sau doar online? Toate sesiunile vor fi online, din confortul propriei case.

6. Se primește o certificare la final? Da, în urma absolvirii, fiecare copil va primi o diplomă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mai ai și alte întrebări la care înca nu ți-am răspuns? Poți solicita o sesiune de consultanță gratuită cu un membru din echipa noastră.

CE TREBUIE SĂ DEȚII PENTRU CURS?

  • Conexiune stabilă la internet
  • Laptop/PC cu o configurație minimă: 8GB RAM, procesor i3 sau echivalent, SSD/HDD minim 250GB
  • Cameră web și microfon
  • O seara liberă pe săptămână
  • Motivație și Curiozitate
  • Instalarea programelor necesare se va face la curs

vino alături de cea mai apreciată academie IT din românia

RM RM
RM RM
20 Aprilie 2024
Recomand cu mare drag! O echipa de profesionisti!
popfabiola
popfabiola
25 Martie 2024
Am urmat cursul de "Testare manuala". Este un curs bine structurat, iar informatia primita este mereu aplicata pe exemple reale. Recomand cu drag!
Ioana Marincas
Ioana Marincas
22 Martie 2024
Experiența mea la cursulde testare manuală și automată a fost una extrem de pozitivă. Cursurile au fost bine structurate, astfel am reușit să acumulez cunoștiințe esențiale în acest domeniu. Trainerii au fost foarte implicați și dedicați, oferindu-ne sprijin și îndrumare pe tot parcursul procesului de învățare și chiar și după finalizarea cursurilor. Recomand cu căldură IT Factory - o echipă de profesioniști desăvârșiți!
Stella V
Stella V
21 Martie 2024
O echipa de nota 10, oricand as apela cu incredere la ea. O recomand de cate ori am ocazia. Va multumesc pentru sprijinul acordat.
George Chivu
George Chivu
19 Martie 2024
A very consistent work with nice and involved people. I recommend 100%, it is a very useful investment.
Cosmin Constantin Huminic
Cosmin Constantin Huminic
10 Martie 2024
Primul aspect care m-a atras sa aleg cursurile de la IT Factory a fost faptul ca toate sesiunile live sunt inregistrate si pot fi accesate oricand si de cate ori se doreste. Acest lucru m-a ajutat sa fixez mai usor toate notiunile invatate. La IT Factory am absolvit mai multe cursuri: Testare Manuala, Python si Testare Automata. De asemenea, la IT Factory am obtinut si certificatul de absolvire pentru ocupatia de "Programator Ajutor" acreditat de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale. Profesionalismul si seriozitatea echipei de la IT Factory m-au convins sa fac toate aceste cursuri. Echipa de la IT Factory este formata din oameni pasionati, rabdatori si foarte bine pregatiti. Cursurile sunt foarte bine structurate si pe intelesul tuturor . La pachetele de cursuri facute am beneficiat de reduceri cat si de cursuri bonus pentru a ma ajuta in dezvoltarea profesionala. Multumesc echipei IT Factory pentru suportul acordat pe toata durata cursurilor cat si dupa finalizarea acestora. Recomand cu incredere pachetele de cursuri de la IT Factory.
Laura Stefana
Laura Stefana
8 Decembrie 2023
recomandă
I.T. Factory - an environment where you want to stay as long as possible. I followed the QA Software Tester Course with 4 wonderful Trainers who, over time, became like friends with whom I met 3 times a week. It was a great pleasure to study with you and I wholeheartedly recommend this place to study!💯
Elena Blejan
Elena Blejan
4 Noiembrie 2023
recomandă
Am urmat cursul de Testare manuala si Testare automata in cadrul IT FACTORY si pot spune ca recomand cu incredere aceasta echipa pentru profesionalism, rabdare, suport si dedicare. In dorinta de a face o reconversie profesionala am urmarit mai multe webinarii de la mai multe academii de formare in IT, insa am ales IT FACTORY pentru ca trainerii de la webinariile gratuite mi-au inspirat incredere si m-au ajutat sa imi dau seama care este tehnologia potrivita pentru mine si de unde sa incep in acest domeniu total necunoscut. Cursurile sunt foarte bine structurate, pe intelesul tuturor mai ales celor ca mine, care nu au mai avut de-a face cu acest domeniu, trainerii sunt foarte implicati si mereu gata sa ofere suport acolo unde este nevoie. In plus am avut parte si de cursuri bonus care sa ajute in dezvoltatrea portofoliului. Echipa IT FACTORY a dat dovada de seriozitate pe tot parcursul cursurilor si o recomand oricui vrea sa inceapa de la 0 in acest domeniu. Multumesc, IT FACTORY! <3
Iulia Elena Al-Mutairi
Iulia Elena Al-Mutairi
23 Octombrie 2023
recomandă
Pe IT Factory i-am descoperit atunci cand eram in cautarea unui curs de Software tester care sa fie acreditat de Ministerul Invatamantului si care sa includa si pregatire pentru ISTQB. La scurt timp dupa completarea formulaturlui de inscriere, am fost contata sa mi se prezinte structura cursului si sa fiu intrebata de disponibilitatea mea pentru a putea stabili orarul cursului. Totodata am beneficiat si de o reducere de -5% pentru ca am achitat intregral cursul, ceea ce mi s-a parut tare fain. In prezent, sunt cursanta IT Factory, dar deja activez ca si Freelancer Manual Tester, aplicand cunostintele dobandinte in cadrul cursului in doar 4 saptamani.
Sabina Gabor
Sabina Gabor
20 Octombrie 2023
recomandă
Am participat la cursul de Testare Manuala si Automata in cadrul IT Factory dupa ce am intrat la cateva webinarii gratuite. Sunt foarte multumita de intreaga echipa care mi-a fost alaturi pe tot parcursul cursului si nu numai. Am apreciat foarte mult rabdarea, seriozitatea si implicarea trainerilor. Recomand IT Factory pentru oricine doreste sa faca o trecere spre IT si cauta pe langa teorie, suportul, rabdarea si indrumarea de care ai nevoie pentru a-ti indeplini scopul!
Sergiu Gavrila
Sergiu Gavrila
18 Octombrie 2023
recomandă
Pentru ca au traineri buni
Țirtea Ovidiu
Țirtea Ovidiu
13 Octombrie 2023
recomandă
For those who would be concerned: I was a trainee at IT Factory in 2023, I recommend them because they are very open to trainees, transparent, adopt continuous communication which is a great advantage for trainees, you get to learn a lot with them. I recommend them with confidence!
Alexandru Dădăcuș
Alexandru Dădăcuș
8 Octombrie 2023
recomandă
Sunt foarte mulțumit de cursul făcut împreună cu echipa IT Factory. Am fost sprijinit și îndrumat la cursul de QA Automation tester atât la teme, cât și la întrebările extra. Echipa a dat dovadă de profesionalism (o situație în care am fost pus: am omis un lucru înainte de examenul final și am putut corecta greșeala imediat pentru a putea promova cursul). După acest curs am rămas cu o bază pentru a-mi continua pregatirea în aria de automation. Recomand toate cursurile!
Diana Ana Maria
Diana Ana Maria
15 Septembrie 2023
recomandă
Am făcut un curs de Testare manuala, (eu neavând nicio legătură cu domeniul IT), care a facilitat intrarea mea în domeniul IT. Am reușit sa am o baza despre testarea manuala, sa înțeleg scopul ei și sa o pun în aplicare, mi-am dezvoltat gândirea analitica și am învățat sa lucrez cu anumite tool uri specifice testării + basic-ul SQL. Ana-Maria Termentu a fost trainer-ul grupei mele, o felicit și ii mulțumesc pentru abordare și dedicare.
Elena Nicoleta Bujor
Elena Nicoleta Bujor
15 Septembrie 2023
recomandă
Întreg colectivul super calificat, cu dorință enormă de a ajuta să înțelegem tot ce este necesar. Curs pe înțelesul tuturor persoanelor care nu au nicio legătură cu testarea. Recomand! 👍👍👍
Pisică Teodora
Pisică Teodora
31 August 2023
recomandă
I completed the Automation Software Testing with Python course at IT Factory, and I'm excited to share my experience. The training program was comprehensive and very well structured for someone with little background in IT. What I really enjoyed most was the combination of self-paced learning, access to video tutorials, and personalized assistance from trainers. They did a great job handling the topics and exercises, breaking everything down, and making sure everyone understood them. I wholeheartedly recommend IT Factory and would gladly attend more courses in the future!

Cum preferi să continui?