Curs Acreditat Python și Testare Automată

Python și Testare Automată: Curs Acreditat Online

CURS ACREDITAT

€300 180/lună
 • CADOU! Acces pe viață în platforma "Hello!"
 • Nivel: de la 0 la angajare
 • Dificultate: 2 din 5
 • Număr ore: 180
 • Durata: 5 luni
 • Se poate plăti și în 12 rate de 75 euro
3 locuri libere

DESCRIERE

Bine ai venit în lumea programării Python și a testării automate! Dacă ești un începător entuziast în domeniul programării acest curs este perfect pentru tine.

Python este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai prietenoase limbaje de programare, având o sintaxă simplă și ușor de înțeles. Vei descoperi că Python este un instrument puternic și versatil, folosit într-o gamă largă de domenii, de la dezvoltarea de aplicații web și mobile, până la analiza datelor și inteligența artificială.

În cadrul acestui curs, vei învăța atât bazele programării Python, cât și conceptele cheie ale testării automate. Vom explora diferite biblioteci și framework-uri populare în Python pentru a automatiza testarea aplicațiilor software. Vei învăța cum să scrii teste automate eficiente și fiabile, care să accelereze procesul de dezvoltare și să asigure calitatea produsului final.

Pe lângă programarea Python și testarea automată, cursul nostru include și un modul dedicat bazelor de date. Vei învăța cum să lucrezi cu baze de date, cum să creezi și să gestionezi tabele, să inserezi și să interoghezi date. Aceste cunoștințe te vor ajuta să dezvolți aplicații mai complexe și să înțelegi interacțiunea dintre testarea automată și gestionarea datelor.

Testarea automată reprezintă o oportunitate de angajare importantă în industria IT. Companiile caută automation engineers capabili să eficientizeze procesul de testare și să asigure calitatea software-ului. Absolvirea acestui curs îți va oferi o bază solidă în programarea Python și testarea automată, deschizându-ți noi oportunități în cariera ta.

Alătură-te nouă acum și vei avea acces la conținutul de calitate, exerciții practice și resursele necesare pentru a deveni un programator Python cu abilități puternice în testarea automată. Fii pregătit să explorezi lumea fascinantă a programării și testării automate și să-ți construiești o carieră de succes în domeniul IT!

modalități de plată flexibile

– 5 rate lunare direct la noi, în valoare de 180 euro fiecare.

– Până la 12 rate lunare cu un card de cumparaturi (75 euro/lună). Vezi aici cu ce bănci colaborăm.

– Fii fără griji! Beneficiezi de garanția moneyback să te testezi fără nici un risc (14 zile). 

Ce trebuie sĂ Știi Înainte de curs

1. Cunoștințe de bază de utilizare a unui calculator

2. Cunoștințe de dezarhivare și instalare a unor programe pe calculator

3. Cunoștințe de bază de limba engleză

pentru cine e potrivit

Pentru oricine vrea să învețe limbajul de programare care este în trend, dar care are și cea mai ușoară sintaxă – perfect pentru începători. Un bonus binevenit este că vei învăța și testare automată și vei putea aplica și pentru junior Python developer dar și pentru QA Automation Engineer. Dacă îndeplinești cerințele de mai sus, ești potrivit pentru acest curs, chiar dacă nu ai background tehnic. Vom începe de la 0 și rămânem alături până la angajare.

CE TREBUIE SĂ AI PENTRU CURS

1. Conexiune stabilă la internet

2. Laptop/PC cu o configurație minimă: 8GB RAM, procesor i3 sau echivalent, SSD/HDD minim 250GB

3. Cameră web

4. Microfon

5. Instalarea programelor necesare se va face la curs

6. Două seri libere pe săptămână

7. Motivație

STRUCTURA Modul Programare Python

1. Variabile, Tipuri de date
2. Operatori, Condiționale
3. Structuri de date
4. Cicluri repetitive
5. Funcții, Excepții
6. OOP, Git & Github
7. Cei 4 piloni ai OOP
8. Teste Unitare, Pachete Python
9. Fișiere, Json
10. Iterators, Generators, Decorators
11. Design Patterns
12. REST API
13. Baze de date relaționale SQL, NOSQL
14. Web Framework
15. Extra

STRUCTURA MODUL TESTARE AUTOMATĂ

 1. Introducere în programare
 2. Principiile OOP (Object Oriented Programming)
 3. Design patterns în testere
 4. Definirea și implementarea unui framework de automatizare a paginilor web
 5. Selenium Webdriver
 6. Un alt approach pentru framework: BDD (Behavior Driven Development)
 7. Testare la nivel de API (Application programming interface) 

DETALII GENERALE

Traineri cu experiență

Am o experiență de peste 10 ani de programare în industria IT, cu precădere folosind limbajele Python (Django) și Javascript (Node.JS, React, Angular). Ador să programez, și îmi place și mai mult să împărtășesc din cunoștințele mele altora.

Gabriela a descoperit pasiunea pentru IT brusc și iremediabil. A plecat de la a lucra în Excel și apoi a continuat cu programarea în C++ si SQL.

A absolvit facultatea de Cibernetică Economică, dar ea și Economia au fost dușmani de la prima interacțiune, așa că a rămas la prima ei dragoste, SQL.

A trecut prin diverse domenii de activitate în IT cum ar fi Telecomunicații, automotive, e-commerce și Pharmacy. A cochetat cu diverse arii ale IT-ului: suport, analiză tehnică, dezvoltare, dar testarea a rămas pasiunea ei incontestabilă.

Deși la prima vedere domeniul pare unul serios, acesta îmbină seriozitatea cu amuzamentul, astfel încât să creeze o ambianță plăcută. La urma urmei trăim înconjurați de tehnologie și trebuie să ne împrietenim cu ea. 🙂

Paul este un Software Engineer cu peste 10 ani experiență, acoperind diferite roluri. La început de carieră a fost QA Engineer la o firmă startup, Skobbler, unde a tranziționat spre testare automată și unde a avut oportunitatea să facă design la o soluție întreagă de automatizare pentru iOS, Android și proiecte pe automotive atât pe backend cât și pe front end.

Acum este QA Automation Manager la Telenav, unde conduce o echipă de aproximativ 15 membrii. Una dintre pasiunile lui Paul este să ajute comunitatea să crească pe partea de QA, astfel de doi ani este și trainer cu focus pe Java și Python, dar și pe diferite tool-uri și framework-uri pentru testarea automată: Selenium, BDD, Robot Framework, API testing.

Când nu se ocupă de QA Automation, Paul lucrează și la blog-ul personal de QA Automation pe care îl puteți găsi aici: https://atechnovel.com

Petruta este un Senior Software Engineer cu peste 10 ani de experiență, explorând mai multe framework-uri de testare.
 
A terminat facultatea de matematică și informatică și Masterul în matematică. Inițial a vrut să devină profesoară de matematică, de aici se trage rabdarea și pasiunea ei pentru învățarea celorlalți.
 
A lucrat în mai multe companii precum Evozon, Ecommerce, Accesa. A lucrat cu mai multe frameworkuri de testare pe diferite tehnologii ca și  Selenium, Protractor, Puppeteer, Rest Assured, HTTp calls cu java si javascript.
 
Acum este Senior QA Automation la Zenitech și dorește să împărtășească din cunoștințele și experiența ei tuturor celor pasionați de testare automată.