IntroducerE În programare Python

CURS ACREDITAT

800
  • Nivel: începător
  • Durata: 5 luni
  • Ore necesare: 120 h
  • Media grupelor: 7 persoane
  • Locuri libere în grupa 15: 4 persoane
  • Începem din: ianuarie
DESCRIERE

Acest curs este destinat persoanelor care sunt utilizatori de tehnologie și care și-ar dori să se reorienteze în cariera lor către domeniul IT. Cursul acesta te va ajuta să dobândești o înțelegere a modului de lucru din această industrie. Îți va furniza cunoștințele necesare care să te ghideze în momentul în care vei întâlni situații necunoscute și îți va oferi o bază solidă de la care să poți începe o cariera în IT. Totodata te va pregăti pentru a putea să participi la interviuri pentru posturi de Junior Python Developer.

Trainer - Andrei Mureșan

 

Andrei lucrează în domeniul IT de peste 5 ani, lucrând în mai multe arii ale domeniului, începând de la first level support, low-level coding până la senior python developer.
El crede cu deșăvârșire că orice lucru se poate învăța cu suficientă răbdare, disciplină și perseverența, cuvântul cheie fiind răbdare.
Andrei este o persoană ambițioasă și meticuloasă. Mereu dornic să-i ajute pe cei din jur.
În timpul liber, Andrei preferă să se joace boardgame-uri sau jocuri pe PC.

Trainer - Octavian Popovici
WhatsApp Image 2022-02-21 at 5.10.28 PM

 

Tavi lucrează în domeniul IT de peste 15 ani, este un senior developer și s-a alăturat echipei nostre de traineri pentru a preda unul din cel mai răspândit limbaj de programare, Python, celor care își doresc să descopere universul IT, a programării backend. 

Livrează traininguri de câțiva ani și este mereu în căutarea  provocărilor alături de studenții cu care interacționează.

Trainer - Darius Darida

Darius are peste 11 ani experiență în industria IT. El a lucrat pe multiple tipuri de proiecte și cu o diversitate mare de limbaje precum: PHP, Javascript, C# .NET, Python. Totodata, el are cunoștințe și experiență pe proiecte Web, Cloud și Data.

De-a lungul carierei sale a îndeplinit mai multe roluri precum: Web Developer, Technical Team Lead, Project Manager, Senior Software Developer și Development Consultant. A condus mai multe echipe și a coordonat multiple proiecte din punct de vedere tehnic.

Are o înțelegere profundă asupra industriei IT și a modului în care se desfășoară activitatea acesteia. În cadrul companiilor pentru care a lucrat a efectuat multiple prezentări tehnice și training-uri tehnice pentru colegii lui cu scopul de a-i aduce la un nivel tehnic cât mai înalt.

El este pasionat de programare și dorește totodata să împărtășească din cunoștințele și experiența sa. Este orientat către a ajuta pe cei din jurul său și consideră că modul cel mai bun în care poți să îți perfecționezi cunoștințele este să le transmiți celorlalți.

Ce trebuie sĂ Știi Înainte sĂ participi

Candidații trebuie să aibă cunoștințe de bază despre calculatoare și să știe cum se instalează unele programe.

Ce trebuie sĂ ÎȘi seteze candidaȚii Înainte sĂ ÎnceapĂ cursul (DE DORIT)

Candidații trebuie să aibă la dispoziție un calculator personal având specificațiile minime: – Procesor: 1.5 GHz sau mai mare – Memorie RAM: 4 GB sau mai mare – Sistem de operare: Windows 10

STRUCTURA CURSULUI

1. Variabile, Tipuri de date
2. Operatori, Condiționale
3. Structuri de date
4. Cicluri repetitive
5. Funcții, Excepții
6. OOP, Git & Github
7. Cei 4 piloni ai OOP
8. Teste Unitare, Pachete Python
9. Fișiere, Json
10. Iterators, Generators, Decorators
11. Design Patterns
12. REST API
13. Baze de date relaționale SQL, NOSQL
14. Web Framework
15. Extra

DETALII GENERALE