Vrei să înveți în ritmul tău? 

Alege cursul din portofoliul nostru potrivit nevoilor tale.

Shop

Introducere în IT

Descoperă domeniul IT și ariile în care te poți dezvolta. Acest curs îți oferă informațiile necesare pentru a înțelege cum funcționează domeniul IT și pentru a alege  ceea ce ți se potrivește mai bine.

Acest curs este înregistrat și durează 11h. Acesta îți oferă răspunsuri la întrebările cel mai des întâlnite. Ownerii și o parte din trainerii din cadrul  echipei IT Factory îți vor prezenta despre cum poți să intri în domeniul IT, unde poți ajunge, ce roluri sunt în domeniul IT și multe alte informații valoroase pentru curioșii de acest domeniu.

199,99 lei

Primii pași în programare

Descoperă aria din domeniul IT care te ajuta. Acest curs îți oferă informațiile necesare pentru a înțelege cum funcționează programarea back-end și te va ajuta să cunoști tot ce este necesar astfel încât să dai startul carierei tale în IT cu dreptul.

Acest curs este înregistrat și durează 7h 30 min. Acesta îți oferă noțiuni importante prezentate printr-o comparație practică între 2 din cele mai răspândite limbaje de programare: Java (strongly typed) vs Python (loosely typed). 

Cursul este prezentat chiar de cofondatorul IT Factory, Andy Sinpetrean.

149,99 lei

Baze de date

Descoperă cum funcționează bazele de date și  fii pregătit să creezi și să modifici baze de date și tabele. Acest curs îți oferă informațiile necesare pentru a înțelege cum să folosești limbajul SQL și sistemul de gestiune a datelor My SQL.

Acest curs este înregistrat și durează 3 h. Acesta îți oferă informațiile necesare astfel încât la final să știi cum funcționează bazele de date relaționale, care vor fi un avantaj pentru tine indiferent că vrei să lucrezi în domeniul IT ca developer sau software tester.

99,99 lei

Git & GitHub

Descoperă cum funcționează GitHub-ul și fii pregătit să încarci și să imporți proiectele tale în contul tău. Acest curs îți oferă informațiile necesare pentru a înțelege cum să folosești GitHub-ul la potențialul maxim.

Acest curs durează 3 h 30 min. Cursul îți oferă informațiile necesare, astfel încât la final să știi cum să-ți poți menține proiectele la zi și cum să te prezinți în fața angajatorului.

119,99 lei

Alege să participi live la cursurile noastre, dacă timpul îți permite!

Testare Automată
Un skill foarte căutat dar care nu se predă la facultate. Perfect pentru începători.
Detalii Curs
Testare Manuală
Cea mai accesibilă cale de a intra în domeniul IT.
Detalii Curs
Introducere în programarea Java
Limbajul de programare folosit de 90% din top 500 companii de lume.
Detalii Curs
Previous
Next

CE spun alții despre noi?

Sorin Nord
Sorin Nord
Read More
“Toate punctele forte pe care le are aceasta pagina “Fabrica de I.T.”, sunt din cauza unui om deosebit ca trainer. Am urmat cursuri de BDD, Selenium si Javascript cu domnul Andy Sinpetrean. Si la ora actuala mai vb. cu colegii despre el (de bine 🙂). Într-un timp foarte scurt a facut minuni cu o grupa de cursanti veniti din domenii de activitate paralele cu IT-ul. Bravo domnul Andy si cred ca e ok, sa va zic un “multumesc” in numele meu si al colegilor 👏“
Lucian Frunză
Lucian Frunză
Read More
“Felicitari Andy Sinpetrean pentru munca depusa si pentru dedicatia de care da dovada! O fire rabdatoare care se asigura ca informatia nu este doar transmisa, dar si fixata in asa fel incat lectia sa fie inteleasa pe deplin. Talentul sau pedagogic ii plaseaza aptitudinile chiar deasupra catorva profesori de informatica de la un liceu de profil. Am terminat liceul in 2019 pe un profil de intensiv informatica. Andy m-a facut sa inteleg niste termeni si metode de lucru in 3 zile, un lucru pe care 2 profesoare in 4 ani nu au reusit. Multumesc pentru oportunitatea de a lucra impreuna!”
Mihaela Trif
Mihaela Trif
Read More
“Am facut cursul de testare automata si a fost exact ceea ce am avut nevoie. Cursul este bine structurat, creand o bază solidă de cunostințe cu noțiuni foarte utile și practice, fiind pe înţelesul tuturor indiferent de pachetul iniţial de cunoştinţe. Am avut parte de un trainer foarte dedicat și profesionist. Cursul este interactiv, orice intrebare sau neclaritate este explicata pe intelesul tau cu exemple practice. Chiar și după terminarea cursului îți vei dori sa înveți cât mai multe, având noțiunile de baza poți aprofunda acest subiect mai usor. Recomand cursul cu încredere!”
Mircea Apopei
Mircea Apopei
Read More
Andy was my trainer in a Software testing and TDD module during a Python course. I consider him one of the best trainers I have ever had the opportunity to work with. He managed to organize a 5 days module highly efficient and all the information was easy to absorb. He is a very passionate person and this reflects in his attitude towards his work. Patient and available to point out any unclear subjects. I highly recommend him as a trainer!
Andra Trifu
Andra Trifu
Read More
“Andy este un trainer cu calitati deosebite, depasind cu mult asteptarile pe care le aveam de la un curs in domeniul IT. Cunostintele, dar mai ales rabdarea si simtul umorului, il diferentiaza de alti traineri de pe piata. Mai mult decat doar un trainer, Andy este un mentor eficient si foarte priceput la oameni, reusind sa relationeze cu fiecare cursant pe limba sa. Eficienta si rabdarea de care a dat dovada pe durata cursului si nu numai il recomanda oricui doreste sa investeasca intr-un curs pt viitor.”
Mădălina Chițu
Mădălina Chițu
Read More
“Andy was my trainer on Software Testing and TDD course. Out of his technical qualities, Andy has an unique ability to attract you in his universe and you will find the most complex testing topics so fun and easy to use. Andy possesses an incredible energy and you can not stay immune to his power to empower and inspire. He is a joy to talk and learn from.”
Cristian Petrea
Cristian Petrea
Read More
“Cursul de testare automata a fost o experienta placuta pentru mine. Recomand acest curs daca esti deja angajat si vrei sa cresti calitatea proiectelor livrate, sau daca esti freelancer si vrei sa iti imbunatatesti abilitatile de testare. Consider ca ar fi potrivit chiar si celor ce nu au cunostinte in testare, sunt interesati de domeniu dar nu stiu de unde sa inceapa. Pe parcursul cursului trainerul a reusit sa imi capteze atentia, m-a incurajat sa pun intrebari si a avut rabdare pana ce fiecare lectie a fost inteleasa. Partile teoretice au fost urmate intotdeauna de exemple practice si exercitii interactive foarte interesante, ceea ce cred ca m-a ajutat sa inteleg mult mai repede sintaxele de cod.”
Lavinia Truică
Lavinia Truică
Read More
“A fost o experiență plăcută să îl am pe Andy Sînpetrean ca trainer la trainingurile de Java, BDD și Selenium. A făcut o treabă foarte bună, având rabdarea necesară să explice foarte bine noile noțiuni, folosindu-se de multe exemple sugestive. Pot spune că stă foarte bine la capitolul transmiterea informațiilor, dar și la cel de rezolvare a problemelor apărute. Datorită lui am descoperit că testarea automată este mult mai captivantă decât cea manuală. 👍“
Gabi Hopîrtean
Gabi Hopîrtean
Read More
“Am avut ocazia sa urmez cursuri de Java, BDD si Selenium cu domnul Andy Sinpetrean. Pana nu demult, credeam ca nu o sa am nicio sansa sa inteleg macar, daca nu cumva si sa invat testare automata, dar dumnealui a reusit sa ma ajute sa inteleg si sa ma descurc in Java. Are o rabdare formidabila, ne-a explicat foarte bine ce si cum sa facem, ne-a ajutat sa trecem peste dificultati. E cel mai bun trainer pe care l-am avut in cadrul cursului. Multumesc pentru rabdare si profesionalism!👏“
Nicolaie Titirez
Nicolaie Titirez
Read More
Am facut partea de Software testing and TDD la cursul de Python cu Andy Sinpetrean trainer, excelente abilitati de explicare. M-a ajutat foarte mult (si de altfel si pe ceilalti colegi de la curs) faptul ca a stiut sa insiste pe aspectele mai greu de inteles si ne-a adus pe toti la un nivel clar de intelegere logica a problemelor. Din experienta mea personala in alta companie ca si trainer, nu ii gasesc lui Andy Sinpetrean decat calitati foarte bine insusite in rolul de formator dar si pe partea tehnica, avea tot timpul raspunsul in buzunar la toate intrebarile cu care l-am "bombardat". Multumesc Andy Sinpetrean, mult succes in vittor! Keep up the good work!
Ștef Lombi
Ștef Lombi
Read More
Felicitări lui Andy Sinpetrean pt dedicația de a ne prezenta cât mai în detaliu și la măsură fiecăruia cunoștintele necesare în Java, BDD și Selenium in cursurile pe care le-am făcut împreună. Am apreciat accentul pus pe avansarea și performanță în domeniu. Andy a dat dovada de tact pedagogic, experienta și profesionalism în domeniu. Ce sa zic, abia acum am ajuns sa îmi placa IT-ul. Merci Andy și mult succes!
Ann Marie
Ann Marie
Read More
Am avut ocazia sa invat ce inseamna Java ,BDD si Selenium intr un timp relativ scurt ,desi nu am avut nici cea mai mica tangenta cu lumea IT ului .. Dupa aceste module ce au fost sustinute de Dl.Andy Sinpetrean . A facut o treaba extraordinara ,avand rabdarea necesara pentru a explica fiecare informatie noua ,de a o aplica in testare in asa fel incat sa fie pe intelesul fiecarui student. Am invatat multe despre testare automata si am descoperit ce frumoasa este lumea IT ! Va multumesc
Ancuța Onea
Ancuța Onea
Read More
E foarte tare ca s-a gandit cineva sa faca aceste cursuri unu la unu. Eu am avut norocul sa invat BDD si Selenium cu dl. Andy Sinpetrean, dar intr-o grupa de 17 persoane si spre surprinderea mea chiar am reusit sa inteleg despre ce vorba si sa ma descurc in Java, dar doar pentru ca dumnealui a avut suficienta rabdare sa explice fiecaruia in parte. Mi-a placut foarte mult cursul si mi-a starnit curiozitatea sa merg in aceasta directie. Si cred ca daca ar fi sa fac unu la unu, as aprofunda mult mai bine Java si as fi totul pregatita pentru testare automata. Va multumesc pentru rabdare si profesionalism!
Ioana Ferdoschi
Ioana Ferdoschi
Read More
Multumesc, Andy Sinpetrean pentru răbdarea si dedicarea de care ai dat dovada in urma cursului urmat. Mi-am insusit mult mai bine cunostintele datorita explicatiilor tale si a exercitiilor practice.
Rafaela Păcurariu
Rafaela Păcurariu
Read More
Had this absolutely amazing experience when learning Java programming with Andy Sinpetrean. Both topics and exercises where covered with great understanding for everything to make sense. Nothing was left unclear and even dedicate more extra time to its students. Thank you Andy !
Lăcrămioara Apetrei
Lăcrămioara Apetrei
Read More
Andy Sînpetrean is an enthusiastic, very passionate and a wonderfully engaging trainer, very easy to listen and the course was just the right mix of theory and practical demonstration. I highly recommend 💯
Brisc Gabriela Maria
Brisc Gabriela Maria
Read More
During my classes of Java at software testing, I had the great pleasure to have Andy Sinpetrean as trainer. I admire his passion for codding and his ability to explain. His communication skills and patience to explain helped me understand what I have to do and how. Therefore I managed to clearly understand and complete my coding tasks. He was always preoccupied that his students understood what he taught.
Roxana Chiciudean
Roxana Chiciudean
Read More
Mulțumesc Andy Sinpetrean​​ pentru tot ceea ce am învațat de la tine! Apreciez pasiunea și felul în care te dedici cursanților și faptul că ai răbdare cu fiecare în parte. Pasiunea pentru ceea ce faci se vede în atenția la detalii, organizare și o energie foarte bună pe care o transmiți !
Laurențiu Bențan
Laurențiu Bențan
Read More
In urma cursului de testare automata si java,am ramas cu o baza solida si cu foarte multe cunostiinte despre acest domeniu. Cu ajutorul trainerului meu Andy, care a fost foarte dedicat pe tot parcursul cursului si care a fost alaturi de mine in orice moment al zilei atunci cand am avut neclaritati, imi voi putea forma o cariera in acest domeniu. Recomand cu incredere tuturor celor care doresc sa isi formeze o cariera in acest domeniu sa urmeze cursurile oferite de IT Factory.
Amnana Ratu
Amnana Ratu
Read More
Multumesc Andy Sinpetrean! Un om dedicat si cu multa rabdare. Esti cel mai bun!
Daiana Pop
Daiana Pop
Read More
Multumesc, Andy Sinpetrean! Mi-ai deschis ochii spre aceasta lume FASCINANTA a testingului! Sa ramai la fel de pasionat!
Previous
Next