fbpx

Proiectarea bazelor de date si programarea SQL

150/lună
 • Nivel: începător
 • Durata: 3 luni
 • Sesiuni: 14 ședințe a câte 2 ore
 • Media grupelor: 5 persoane
Best deal
DESCRIERE

Vom invata impreuna ce este o baza de date relationala, cum se proiecteaza o baza de date si cum se manipuleaza datele din baza de date. Vom intelege ce este un server de baze de date si ce este o baza de date, ce sunt tabelele si relatiile dintre ele, cum sunt structurate datele si cum pot fi ele accesate. La finalul cursului vom avea cunostinte de baza despre programarea bazelor de date, atat la nivel teoretic cat si practic. Pentru implementarea practica a cunostintelor invatate vom folosi o suita de programe dezvoltate de Microsoft – serverul de baze de date SQL Server 2019 Express si programul SQL Server Management Studio.

Trainer - Bogdan Banut

In urma cu peste 15 ani, Bogdan si-a inceput cariera de programator ca junior, iar de-a lungul timpului a avut diferite roluri, evoluand continuu in cariera, in momentul actual avand rolul de team lead.

Diversitatea si complexitatea proiectelor la care a participat l-au ajutat sa dobandeasca o valoroasa experienta practica in programare cu tehnologii Microsoft.

Experienta dobandita i-a permis sa se implice cu succes in programe de training tehnic cu diverse grade de complexitate, programe de internship, coaching tehnic, mentoring in cariera si people management – dezvoltare, monitorizarea progresului, evaluare.

Bogdan e absolventul Facultatii de Calculatoare din cadrul UTCN, cu studii de master la Facultatea de Cibernetica din cadrul ASE Bucuresti, si este certificat ca Professional Scrum Master

Ce trebuie sa stii inainte sa participi

1. Motivatia clara de a invata bazele programarii bazelor de date. Constientizarea faptului ca programarea e o activitate cu un nivel ridicat de complexitate, si intelegerea faptului ca acesta e un curs introductiv in programarea bazelor de date.

2. Cunostinte de utilizare a calculatorului – sa stie cum se downloadeaza/instaleaza un program, sa stie sa navigheze in meniul unui program, sa fie familiarizati cu navigarea pe internet.

3. Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu.

Ce trebuie sa isi seteze candidatii inainte sa inceapa cursul (DE DORIT)

DURATA, ORELE SI ALTE DETALII

14 sesiuni de cate 2 ore de-a lungul a 3 luni, o sesiune in fiecare saptamana.

STRUCTURA CURSULUI
 1. Introducerea cursului
 2. Prezentarea tool-urilor folosite
 3. Server vs database
 4. Structura unei baze de date
 5. Tipuri de date Variabile Tabele
 6. Chei primare, chei straine
 7. Instructiunea JOIN
 8. View-uri Proceduri stocate si functii
 9. Utilizatori si permisiuni
DETALII GENERALE