Felicitări! Te-ai înscris cu succes.

În plus, ai deblocat o super ofertă!

Introducere în IT - 19.99 lei

Curs înregistrat de 11 h pe care le poți parcurge în ritmul tău.

Sunt Andy, co-fondator IT Factory și ți-am pregătit o ofertă pe care nu ai voie să o ratezi: o mică mină de aur la prețul unei cafele.  

Dacă îți dorești o carieră în IT și nu știi de unde să începi, te ajutăm noi. Începe de aici și chiar acum!

În următoarele 19 minute, cursul de introducere în IT, în valoare de 249.99 lei, poate fi al tău pentru suma de doar 19.99 lei. 🤯

Rulează videoul

Timp valabilitate ofertă. Nu rata ocazia!

249,99 lei

19,99 lei

DESCRIERE

Descoperă domeniul IT și ariile în care te poți dezvolta. Acest curs îți oferă informațiile necesare pentru a înțelege cum funcționează domeniul IT și pentru a alege  ceea ce ți se potrivește mai bine.

Acest curs durează 11h și oferă răspunsuri la întrebările cel mai des întâlnite. Ownerii și o parte din trainerii din cadrul  echipei IT Factory îți vor prezenta despre cum poți să intri în domeniul IT, unde poți ajunge, ce roluri sunt în domeniul IT și multe alte informații valoroase pentru curioșii de acest domeniu.

Vei afla multe informații despre rolurile principale din domeniul IT, cum ar fi: care este rolul unui programator back-end și care este legătura dintre acesta și un programator front-end. Vei descoperi tipurile de testare și importanța testării, plus alte roluri care există în IT pe lângă cele tehnice.

În final vei descoperi care sunt trendurile și beneficiile acestui domeniu, cum îți poți seta obiectivele și cum te poți focaliza pe o învățare targetată astfel încât la final să alegi aria în care te regăsești.

IT Factory este alături de tine și îți oferă un voucher de 100 de euro la achiziția acestui curs. (Acesta îl poți folosi pentru oricare din cursurile noastre și nu se cumulează cu alte oferte)

STRUCTURA CURSULUI

Capitolul 1: Generalități IT

Capitolul 2: Trenduri și Beneficii

Capitolul 3: Programarea back-end

Capitolul 4: Programarea front-end

Capitolul 5: Mobile Development – iOS

Capitolul 6: Mobile Development – Android

Capitolul 7: Testare Manuală

Capitolul 8: Testare Automată

Capitolul 9: Baze de date

Capitolul 10: Agile + SDLC

Capitolul 11: Obiective & Mind-set

Capitolul 12: IT Factory – Partenerul Tău

Timp valabilitate ofertă. Nu rata ocazia!

249,99 lei

19,99 lei