Webinar IT Factory Gratuit: Java, Python, Testare

Descoperă Webinarii Gratuite în Java, Python și Testare cu IT Factory

Cum obții gratuit cursul înregistrat de programare?

Profită de această oportunitate, fă primul pas înspre viitoarea ta carieră.

Webinarul va fi online, complet gratuit și va dura 2 ore.

Ești binevenit chiar dacă nu ai deloc experiență.

Vei avea ocazia să vezi practic ce presupune un job în domeniul IT.

Primești garantat „Primii pași în programare – comparație practică între Java și Python” – curs înregistrat.

Acesta are 8 ore și este dezvoltat chiar de cofondatorul companiei, Andy. Vei învăța despre variabile, tipuri de date, colecții, condiționale, cicluri repetitive, funcții și chiar despre programarea bazată pe obiecte. 

Detalii suplimentare

Your friendly hostS

profile-pic (10)
Andy Sînpetrean
Cofondator ITF
profile-pic (21)
Cristina Bălănică
Trainer ITF
profile-pic (11)
Cosmin Covlea-Pop
Career Coach ITF

„Având peste 10 ani experiență în domeniul IT, atât ca programator cât și ca trainer, am ajuns la concluzia că fiecare persoană are un ritm de învățare diferit. Datoria noastră de formatori este să identificăm în fiecare persoană potențialul maxim și să asigurăm un cadru optim prin care acest potențial să fie atins.” – Andy Sînpetrean

Vino alături de cea mai apreciată academie IT

Ioan Nemes
Ioan Nemes
16 Februarie 2024
Dorind să acumulez cât mai multe cunoștințe și abilități în domeniul IT, în cadrul procesului meu de reconversie profesională, am ales să urmez cursul de Java-JavaScript la IT Factory. Cursul a furnizat o cantitate generoasă de informații utile, bine structurate și organizate coerent, facilitând astfel aplicarea practică a acestora. Cursurile au fost interactive, implicând participarea directă prin scrierea de cod și rezolvarea exercițiilor. La finalul programului de studii, după susținerea examenului final, am primit o diplomă acreditată și am beneficiat de suport în crearea CV-ului, precum și a profilului de LinkedIn, și de asistență în identificarea unor noi oportunități în domeniul IT. Mentorii din cadrul modulului de Java ( Bogdan Eugen Obreja și Laurentiu Panaete ) și cei de la modulul de JavaScript ( Andrei Drancenco și Christian Dunca ), alături de întreaga echipă IT Factory, s-au dovedit a fi deschiși, pasionați și dedicați. Au creat un mediu extrem de prietenos și receptiv pentru toți studenții, indiferent de vârstă si background tehnic. Pentru mine, acest curs a depășit cu mult așteptările și îl recomand cu încredere tuturor celor interesați de reconversie profesională în domeniul IT.
Cristian Tanasescu (ctnssc)
Cristian Tanasescu (ctnssc)
16 Februarie 2024
Am participat la cursul de testare manuala si testare automata. Cursurile au fost bine structurate si prezentate si m-au ajutat sa dobandesc cunostinte esentiale in testare. Toti teainerii au fost foarte implicati pe parcursul cursulurilor si chiar si dupa finalizarea acestora. Am avut parte de o experienta placuta, iar proiectul final a fost o provocare foarte benefica in punerea la punct a notiunilor invatate de-a lungul cursurilor. Recomand ITF, sunt o echipa de profesionisti!
Cristian 21
Cristian 21
15 Februarie 2024
IT Factory is a company that provides online training for various specializations in the IT area. I chose to follow the Python and Automation course here because they seemed the best choice at this time for my future develops. I don't regret the choice I made and I think I had enough to learn for the price paid (WIN-WIN thinking). I can't say that everything was perfect - the courses were done in the "fast forward" mode and that those who couldn't adapt to this speed, in time while lose contact with the team. The lack of time and especially the highly concentrated material are one of the problems. We know that the company must make a profit, but learning should not be a torment or a race against the clock. Due to the fact that these courses are concentrated, the exercise part cannot cover a very wide and large range of examples. Personal I recommand to enlarge this part. After completing the course and cross the final project, I started to re-study all the subjects from the time of training. Recording the courses and especially the workshop parts is a very good and useful thing later. Having a little more time and especially following certain parts repeatedly, I managed to clear up most of the unclear points from the past. Drawing a line and summarizing what I experienced, I can say that I came out on plus after this training. Not all was perfect but everything can be perfected, I think that 4 stars out of 5 is an assessment close to the truth. I recommend these courses for those interested in developing a IT career.
Valentin Bosoncea
Valentin Bosoncea
14 Februarie 2024
Îmi doresc să exprim sincerele mele mulțumiri pentru tot sprijinul și pregătirea excelentă pe care mi le-ați oferit prin intermediul cursurilor dumneavoastră. Cu ajutorul acestora, am reușit să mă angajez în domeniul IT, după 6 luni de zile de la finalizarea cursului. Resursele și materialele de învățare puse la dispoziție au fost extrem de valoroase și au contribuit semnificativ la consolidarea cunoștințelor mele. Faptul că am putut avea acces la aceste resurse chiar și după încheierea cursurilor a fost un beneficiu enorm pentru dezvoltarea mea continuă. Recomand cu mult drag IT Factory!
Sabina Truica
Sabina Truica
5 Februarie 2024
In cadrul ITFactory, am urmat cursul de Testare Manuala si Automata, totul a fost bine organizat, atat materialele scrise, cat si intalnirile online, iar trainerii au fost extraordinari, ajutandu-ne la fiecare pas. Recomand acest curs oricui care doreste sa faca cunostinta cu acest domeniu indiferent de varsta sau profesie
Sima Elisabeta
Sima Elisabeta
1 Februarie 2024
Anul acesta am finalizat cu succes cursul "Introduction to Python" oferit de ITFactory. Cursul a acoperit o gamă variată de subiecte, oferind atât exerciții practice cât și materiale scrise relevante pentru fiecare lecție în parte. Deși nu am avut un background în IT, am reușit să capturăm și să aplicăm numeroase concepte în mod eficient. Cred că acest curs este potrivit pentru cei care se află în aceeași situație ca și mine, care doresc să facă o schimbare și simt o atracție către domeniul IT. A fost esențial pentru mine să dobândesc o înțelegere solidă a conceptelor de bază, iar acest curs a răspuns cu succes acestor așteptări. Cu ghidarea atentă și răbdarea mentorului, totul a fost posibil! Recomand cu încredere cursul "Introduction to Python" de la ITFactory pentru oricine caută să-și însușească bazele programării într-un mod accesibil și eficient.
Abigel Karola
Abigel Karola
28 Ianuarie 2024
Recomand cu toata increderea cursurile
Mihai Alex
Mihai Alex
25 Ianuarie 2024
O alegere foarte buna pentru cine doreste sa isi aprofundeze cunostiintele, sa schimbe domeniul sau sa isi deschida noi orizonturi prin a invata ceva nou. Programa bine structurata, traineri atenti la nevoile fiecarui student. Raspunsuri prompte si bine individualizate chiar si din partea administratiei. Recomand.
eduard rata
eduard rata
24 Ianuarie 2024
Am participat recent cursul de Python și testare automată și vreau să împărtășesc câteva impresii pozitive pentru cei care mai au nevoie de un mic imbold. Trainerii au fost foarte buni, aducând informații up-to-date profesând în domeniu, cursul este bine structurat chiar dacă nu ai experiență vei putea face față cu ușurință si lumea e deschisă să ajute și să îți răspundă la Întrebări . A fost o experiență buna care m-a ajutat să înțeleg lucrurile bine prin practica! PS: Au și cursuri extra ca bonus care să te pregătească mai bine pentru un interviu de angajare 💻🚀 #Python #TestareAutomata #ITFactory
Danut Bese
Danut Bese
24 Ianuarie 2024
Recomand,profesionalism și dedicare.
Laura Stefana
Laura Stefana
8 Decembrie 2023
I.T. Factory - an environment where you want to stay as long as possible. I followed the QA Software Tester Course with 4 wonderful Trainers who, over time, became like friends with whom I met 3 times a week. It was a great pleasure to study with you and I wholeheartedly recommend this place to study!💯
Elena Blejan
Elena Blejan
4 Noiembrie 2023
Am urmat cursul de Testare manuala si Testare automata in cadrul IT FACTORY si pot spune ca recomand cu incredere aceasta echipa pentru profesionalism, rabdare, suport si dedicare. In dorinta de a face o reconversie profesionala am urmarit mai multe webinarii de la mai multe academii de formare in IT, insa am ales IT FACTORY pentru ca trainerii de la webinariile gratuite mi-au inspirat incredere si m-au ajutat sa imi dau seama care este tehnologia potrivita pentru mine si de unde sa incep in acest domeniu total necunoscut. Cursurile sunt foarte bine structurate, pe intelesul tuturor mai ales celor ca mine, care nu au mai avut de-a face cu acest domeniu, trainerii sunt foarte implicati si mereu gata sa ofere suport acolo unde este nevoie. In plus am avut parte si de cursuri bonus care sa ajute in dezvoltatrea portofoliului. Echipa IT FACTORY a dat dovada de seriozitate pe tot parcursul cursurilor si o recomand oricui vrea sa inceapa de la 0 in acest domeniu. Multumesc, IT FACTORY! <3
Iulia Elena Al-Mutairi
Iulia Elena Al-Mutairi
23 Octombrie 2023
Pe IT Factory i-am descoperit atunci cand eram in cautarea unui curs de Software tester care sa fie acreditat de Ministerul Invatamantului si care sa includa si pregatire pentru ISTQB. La scurt timp dupa completarea formulaturlui de inscriere, am fost contata sa mi se prezinte structura cursului si sa fiu intrebata de disponibilitatea mea pentru a putea stabili orarul cursului. Totodata am beneficiat si de o reducere de -5% pentru ca am achitat intregral cursul, ceea ce mi s-a parut tare fain. In prezent, sunt cursanta IT Factory, dar deja activez ca si Freelancer Manual Tester, aplicand cunostintele dobandinte in cadrul cursului in doar 4 saptamani.
Sabina Gabor
Sabina Gabor
20 Octombrie 2023
Am participat la cursul de Testare Manuala si Automata in cadrul IT Factory dupa ce am intrat la cateva webinarii gratuite. Sunt foarte multumita de intreaga echipa care mi-a fost alaturi pe tot parcursul cursului si nu numai. Am apreciat foarte mult rabdarea, seriozitatea si implicarea trainerilor. Recomand IT Factory pentru oricine doreste sa faca o trecere spre IT si cauta pe langa teorie, suportul, rabdarea si indrumarea de care ai nevoie pentru a-ti indeplini scopul!
Sergiu Gavrila
Sergiu Gavrila
18 Octombrie 2023
Pentru ca au traineri buni
Țirtea Ovidiu
Țirtea Ovidiu
13 Octombrie 2023
For those who would be concerned: I was a trainee at IT Factory in 2023, I recommend them because they are very open to trainees, transparent, adopt continuous communication which is a great advantage for trainees, you get to learn a lot with them. I recommend them with confidence!
Alexandru Dădăcuș
Alexandru Dădăcuș
8 Octombrie 2023
Sunt foarte mulțumit de cursul făcut împreună cu echipa IT Factory. Am fost sprijinit și îndrumat la cursul de QA Automation tester atât la teme, cât și la întrebările extra. Echipa a dat dovadă de profesionalism (o situație în care am fost pus: am omis un lucru înainte de examenul final și am putut corecta greșeala imediat pentru a putea promova cursul). După acest curs am rămas cu o bază pentru a-mi continua pregatirea în aria de automation. Recomand toate cursurile!
Diana Ana Maria
Diana Ana Maria
15 Septembrie 2023
Am făcut un curs de Testare manuala, (eu neavând nicio legătură cu domeniul IT), care a facilitat intrarea mea în domeniul IT. Am reușit sa am o baza despre testarea manuala, sa înțeleg scopul ei și sa o pun în aplicare, mi-am dezvoltat gândirea analitica și am învățat sa lucrez cu anumite tool uri specifice testării + basic-ul SQL. Ana-Maria Termentu a fost trainer-ul grupei mele, o felicit și ii mulțumesc pentru abordare și dedicare.
Elena Nicoleta Bujor
Elena Nicoleta Bujor
15 Septembrie 2023
Întreg colectivul super calificat, cu dorință enormă de a ajuta să înțelegem tot ce este necesar. Curs pe înțelesul tuturor persoanelor care nu au nicio legătură cu testarea. Recomand! 👍👍👍
Pisică Teodora
Pisică Teodora
31 August 2023
I completed the Automation Software Testing with Python course at IT Factory, and I'm excited to share my experience. The training program was comprehensive and very well structured for someone with little background in IT. What I really enjoyed most was the combination of self-paced learning, access to video tutorials, and personalized assistance from trainers. They did a great job handling the topics and exercises, breaking everything down, and making sure everyone understood them. I wholeheartedly recommend IT Factory and would gladly attend more courses in the future!
Contact